Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΑΜΑΝΤΑΝΗ


«Ή θα τον βρούμε τον δρόμο ή θα τον φτιάξουμε»
Αννίβας, περί το 212 π.Χ. προσπαθώντας να διασχίσει τις Άλπεις

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες,
Φίλες και Φίλοι,

Μέσα από αυτές τις γραμμές απευθύνομαι σε όλους εσάς  που διαπιστώνετε σε καθημερινή βάση, την ανάγκη για ένα δημιουργικό άνοιγμα στο μέλλον.
Απευθύνομαι σε όλους εσάς γιατί πλέον δεν αρκείστε σε  λόγια και κοινότυπες διαπιστώσεις αλλά απαιτείτε πράξεις αποτελεσματικές για την καθημερινότητα σας.
Ζούμε σε ένα πανέμορφο τόπο που έχει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις  για αυτάρκεια και ευημερία..
Ο δήμος μας αλλάζει συνεχώς… και αλλάζει μέσα στον λεπτό δεσμό που συνδέει την παράδοση με το μέλλον.
Όμως για να συμβεί αυτό πρέπει να τολμήσουμε να εμπιστευθούμε αυτούς τους ανθρώπους, τους φρέσκους σε ιδέες, τους γεμάτους διάθεση για ζωή μα πάνω από όλα από επιθυμία για δημιουργία μέσω της προσφοράς τους στα κοινά.
Με αστείρευτη όρεξη για δουλειά και διάθεση συμμετέχω για το αύριο με νέες ιδέες, όραμα και προτάσεις βγαλμένες από τους νέους που ζω μαζί τους, την καθημερινότητα, ώστε να διεκδικήσουμε, να αξιοποιήσουμε και να υλοποιήσουμε σημαντικές παρεμβάσεις που θα φέρουν τον Δήμο Δελφών και την Άμφισσα μπροστά στις εξελίξεις. Ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα με όποια πενιχρά μέσα διατίθενται… να κρατηθεί η διαχείριση της καθημερινότητας σε αξιοπρεπές επίπεδο… να εκμεταλλευτούμε και το τελευταίο ευρώ από τα ελάχιστα προγράμματα που τρέχουν… και να εκμεταλλευτούμε την 4η προγραμματική περίοδο με τεχνοκρατικό τρόπο, ώστε να μη χαθεί και η παραμικρή δυνατότητα για τον τόπο.
Προσφέροντας έτσι τις δυνάμεις μου μαζί με τους εκλεκτούς συνυποψήφιους μου στον αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων πήρα την απόφαση να συμμετέχω ενεργά ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον συνδυασμό «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Παναγιώτη Ταγκαλή, διατηρώντας την πολιτική μου αυτονομία και παραμένοντας πιστός στις αξίες και τις αρχές μου.
Η «επανάσταση» στην πολιτική δεν γίνεται με το να απέχεις και να αφορίζεις τους πάντες και τα πάντα, αλλά με τη συμμετοχή και την προσπάθεια να μάχεσαι για να αλλάξουν στερεότυπα και «κακές» συνήθειες...σε αυτή τη δύσκολη στιγμή επέλεξα το δεύτερο.
Για το λόγο αυτό:
Ζητώ τη δυναμική στήριξη σας στη προσπάθεια μου για μία ανταποδοτική προς το πολίτη κοινωνία.
Ζητώ τις προτάσεις σας, την  αυστηρή σας κριτική , τη γόνιμη συμμετοχή σας σε μια εκλογική διαδικασία που αφορά όλους μας και πρωτίστως το μέλλον μας, τα παιδιά, τη συνέχειά μας.
Αποδέχτηκα την πρόταση του γιατί όλοι μαζί οφείλουμε να δώσουμε ελπίδα μιας καλύτερης ζωής.

Με εκτίμηση,
 Τσαμαντάνης Χρήστος

Επιστολή παραίτησης
Άμφισσα, 25 Απριλίου 2014

ΠΡΟΣ: Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας
             κα Παναγιώτα Γαζή

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

Κα Αντιπεριφερειάρχη,
Λόγω της απόφασής μου να κατέλθω στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου 2014, με το Συνδυασμό του Υποψήφιου Δημάρχου κου Παναγιώτη Ταγκαλή, και γνωρίζοντας ότι η θέση την οποία κατέχω είναι πολιτική, μη θέλοντας να εκμεταλλευτώ αυτή την ιδιότητα, σας υποβάλλω την παραίτησή μου.
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τιμή την οποία μου κάνατε αυτά τα 3 χρόνια να συνεργαστούμε και να συμπορευθούμε στους αγώνες τους οποίους δώσαμε για την υλοποίηση του δύσκολου έργου το οποίο είχαμε να φέρουμε εις πέρας κάτω από αντίξοες οικονομικές συνθήκες.


Με εκτίμηση

 Τσαμαντάνης Χρήστος


Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

Γεννήθηκα το 1982 και ζω και μεγάλωσα στην Άμφισσα.
Το 2005 αποφοίτησα από την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης.
Το 2006 ολοκλήρωσα το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Χωροταξία και Περιφερειακή Πολιτική».
Από τον Ιανουάριο του 2014 είμαι Υποψήφιος Διδάκτορας (Δρ) στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Από το 2006 μέχρι το 2008 αποτελούσα ερευνητικό συνεργάτη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας συμμετέχοντας σε πλήθος προγραμμάτων που αφορούσαν Στρατηγικά Σχέδια Ανάπτυξης Δήμων και Νομών, στο Π.Ε.Π. Θεσσαλίας, για την ισότητα στις ένοπλες δυνάμεις κλπ.
Το 2008 – 2009 εκπλήρωσα τη στρατιωτική μου θητεία.
Από το 2010 δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στην Άμφισσα ως ελεύθερος επαγγελματίας διατηρώντας μελετητικό γραφείο.
Από το 2011 έως και σήμερα (25Απριλίου 2014) εργάστηκα ως Ειδικός Σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας.
Είμαι εκλεγμένο μέλος στο Τ.Ε.Ε./Τμήμα Ανατολικής Στερεάς.
Είμαι μέλος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Οι Άγιοι Ανάργυροι».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου