Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΒΛΑΧΟΔΗΜΗΤΡΙΟΥ



Φίλες και φίλοι,

Μετά από ώριμη σκέψη, σταθμίζοντας τις συνθήκες που επικρατούν σήμερα στην Ελληνική Κοινωνία, την Τοπική Αυτοδιοίκηση εν γένει και ειδικότερα στο Δήμο Δελφών και κυρίως λαμβάνοντας υπ’ όψιν το συμφέρον του τόπου μας, αποφάσισα και σ’ αυτή την εκλογική αναμέτρηση να μη μείνω απλός θεατής και να συμμετέχω ενεργά, θέτοντας υποψηφιότητα για Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό ‘ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ’ με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Παναγιώτη Ταγκαλή.
Το πρόγραμμα και οι ιδέες του παραπάνω συνδυασμού συγκλίνουν με το όραμά μου και την αγάπη μου για το Δήμο, που τόσα χρόνια υπηρετώ και αγωνίζομαι, αλλά και με το συμφέρον των πολιτών του Δήμου μας για μια καλύτερη ποιότητα Ζωής και μια σταθερή πορεία ανάπτυξης και προοπτικής.
Θα επιθυμούσα για μια ακόμη φορά να με τιμήσετε με την ψήφο σας και μαζί να συνεχίσουμε, όπως άλλωστε και τόσα χρόνια τώρα, τη σταθερή πορεία μας για να φτιάξουμε ένα καλύτερο μέλλον και ένα ανθρώπινο και Δημοκρατικό Δήμο Δελφών, πρωτίστως για τους Πολίτες του, αλλά και για ένα καλύτερο αύριο.

Με εκτίμηση,
ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου